Kaksi metsäasiakasvastaavaa

Haemme nyt kahta metsäasiakasvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen UPM:n Pohjoiseen yksikköön Länsi-Lapin alueelle.

 

UPM Metsä vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

 

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

 

”UPM Pohjoinen yksikkö on 11 puunhankinnan ammattilaisen motivoitunut ja innostava huipputiimi.” -Matti Turkama, Pohjoisen yksikön päällikkö

 

Mitä teet

 

Metsäasiakasvastaavan tehtävässä palvelet metsänomistaja-asiakkaita puukaupallisissa asioissa. Hankit puuta pysty- ja hankintakaupalla puutoimituksiin vastuualueeltasi. Hankit ja hoidat asiakassuhteita, teet yhteistyötä operaatioiden ja urakoitsijoiden kanssa sekä vastaat paikallisista markkinointitoimenpiteistä.

 

Kuka olet

 

Edellytämme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (esim. metsätalousinsinööri) sekä kykyä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta puukaupasta ja puunhankintaketjusta. Kokemus markkinoinnista lasketaan eduksesi. Asiakaspalveluhenkisyys, tavoitteellisuus ja kyky työskentelyyn maastossa ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle.

 

Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Ruotsin ja englannin taito katsotaan eduksi.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjoisen yksikön päällikkö Matti Turkama, matti.turkama@upm.com, 0503076408.

 

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakujärjestelmän kautta viimeistään 21.12.2019.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Home-Office/Metsasiakasvastaava_NB6008198-1

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.