KAKSI METSÄASIANTUNTIJAA

Metsä Group hakee metsäasiantuntijaa

Etsimme joukkoomme METSÄALAN ammattilaista

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 103 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2018 oli 2,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 840 henkilöä.

Haemme kahta metsäasiantuntijaa vastaamaan puukaupan ja metsäpalveluiden myynnistä Joensuun hankintapiirillä. Toinen tehtävistä on toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen, jossa toimialueena on Tohmajärvi ja Kitee sekä toimistopaikkana Kitee. Toinen tehtävistä on määräaikainen vuorotteluvapaasijaisuus 1.7.2019 – 31.1.2020, ja siinä toimialueena on Outokumpu ja toimistopaikkana Ylämylly.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja haku 3.4.2019 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.

 

Työnantajan kuvaus

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.