Kaksi metsäasiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA METSÄASIANTUNTIJAA

Jalasjärvelle ja Jurvaan.

Työtehtäviisi kuuluvat puukauppaan ja metsänhoitoon liittyvien palveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien palvelu.

Tarjoamme työpaikan yrittäjähenkisistä ja rehellisistä ihmisistä tunnetulla Etelä-Pohjanmaalla. Alueeltamme löytyy kansallispuistojen erämaiden luonnon rauhaa, elinvoimaista maaseutua ja kaksi kehittyvää seutukaupunkia. Maakunnan keskuskaupunki Seinäjoki sijaitsee alueemme rajalla. Menestyäksesi tehtävissäsi saat avuksesi nykyaikaiset työvälineet ja työyhteisön tuen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta. Arvostamme aiempaa kokemusta puukaupasta, metsänhoitotöiden osaamista sekä aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä.

Työssä noudatetaan YT/METO-työehtosopimusta.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Lakeus toimii eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla neljän kunnan alueella kuudessa toimipaikassa. Jäseninä meillä on 5500 metsänomistajaa. Palveluksessamme on 21 toimihenkilöä ja yhdessä metsureiden ja yrittäjien kanssa teemme 70 henkilötyövuoden verran töitä asiakkaidemme metsäasioiden parissa.

Lisätietoja antaa

johtaja Jussi Parviainen
jussi.parviainen@mhy.fi
0400 758 890