KAKSI METSÄASIANTUNTIJAA, Viitasaari-länsi, Äänekoski-Konnevesi pohjoinen

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa emoyhtiömme Metsäliitto Osuuskunnan jäsenille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Yhtiö hankkii kaiken Metsä Groupin tuotantolaitosten käyttämän puun. Osuuskuntaan kuuluvat yli 90 000 metsänomistajaa omistavat noin puolet Suomen yksityismetsistä. Olemme sitoutuneet uudistavaan metsätalouteen, joka vahvistaa metsäluonnon tilaa mitatusti.

Toivotamme tervetulleeksi eri taustoista tulevat ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Metsässä on tilaa ja tilaisuuksia monenlaisille osaajille ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen, vammaisuuteen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta – Metsä on meille kaikille. Lue lisää: metsagroup.com/metsameillekaikille.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Nyt haemme kahta

METSÄASIANTUNTIJAA, Viitasaari-länsi, Äänekoski-Konnevesi pohjoinen

Viitasaaren hankintapiirille.

Millainen työ sinua odottaa?

Metsäasiantuntijana vastaat puukaupasta, metsäpalveluiden myynnistä sekä hyvästä asiakaskokemuksesta toimialueenasi Äänekoski-Konnevesi pohjoinen, toimipaikkana Äänekosken palvelutoimisto. Viitasaari-Länsi, toimipaikkana Viitasaaren palvelutoimisto, jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Viitasaaren piirin yli 30 ammattilaisen työyhteisöä. Raportoit tehtävässäsi piiripäällikölle.

Metsäasiantuntijana pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin ja suunnittelet heille metsänhoitotöitä ja hakkuita metsäluonnon monimuotoisuus ja työturvallisuus huomioiden. Neuvot metsänomistajia kaikissa metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. Työssäsi tarvitaan kykyä tehdä päätöksiä. Työsi toimistolla ja metsässä on itsenäistä ja hyvin monipuolista, eikä kahta samanlaista päivää ole. Se ei kuitenkaan ole yksinäistä, vaan yhteistyötä metsänomistajien ja monen eri tehtävässä toimivan metsäammattilaisen kanssa. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua metsänomistajien aktiiviseen kontaktointiin sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Uuden ajan ura Metsä Groupissa

Varmista kestävä kasvu – löydä polkusi uudistavan metsätalouden ammattilaiseksi. Puunhankinnan ja metsäpalveluiden ammattilaiset pitävät huolta paitsi tehtaidemme raaka-aineen saannista, myös omistaja-asiakkaistamme sekä uuden, elinvoimaisen metsän kasvusta. Töitä pääsee tekemään rauhassa yksin ja yhdessä hyvässä porukassa, yhteiset tavoitteet kirkkaina mielessä. Työmukavuutta lisäävät hyvät digitaaliset työkalut. Uuden ajan uranäkymiä ja työn merkityksellisyyttä tukee sitoutumisemme uudistavan metsätalouden periaatteisiin.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Annamme arvoa hyvälle johtamiselle ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiselle. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään.

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon sekä laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työhyvinvoinnin tueksi kannustamme henkilöstöämme hyödyntämään liikunta- ja kulttuurietuja ja hankkimaan verovapaan työsuhdepolkupyörän.

Aloita uusi aika urallasi,​ tervetuloa Metsä Groupiin!

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Hakijan sukupuolta ja syntymäaikaa ei kysytä hakulomakkeella. Henkilötiedoista nimi, äidinkieli, opintojen ajankohta ja oppilaitoksen nimi sekä yhteystiedot piilotetaan haastatteluvaiheeseen asti. Myös liitetiedostot (kuten ansioluettelo) on piilotettu.

Rekrytointia hoitavilla henkilöillä on pääsy haastatteluun kutsuttavien yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakija on valittu jatkoon.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Hakulomakkeen kysymykset auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin huolellisesti. Jos saat kutsun haastatteluun, ansioluettelosi tulee rekrytoijille näkyviin haastattelun tueksi.

Lue lisää ja katso opasvideo anonyymista rekrytoinnista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Haun anonyymiyden vuoksi emme kirjaa yhteydenottajista ylös mitään tietoja. Ota toki yhteyttä, jos jokin asia tehtävässä tai itse rekrytoinnissa pohdituttaa. Lisätietoja tehtävästä antavat piiripäälliköt Maritta Uutela viikot 25-28, puh. +358  403501676  ja Thomas Sundqvist viikoilla 29-30, puh. +358  403507208.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 28.7.2024. Onnea hakuun!

https://metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/MetsaGroup_Careers/details/Metsasiantuntija–puukauppa-ja-metspalvelut–Viitasaari-lnsi-_R0004525