Kaksi metsätilojen hoitajaa

Vahvistamme nyt toimintaamme ja etsimme toistaisiksi voimassa oleviin työsuhteisiin kahta metsäalan monipuolista ammattilaista tilanhoitajiksi ensisijaisesti Hämeen ja Pirkanmaan sekä Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueille.

Työskentelet läheisesti asiakkaiden kanssa, ja kehitätte yhdessä maanomistajuutta ja tilojen arvoa ja taloutta niin perinteisen metsätalouden kuin muidenkin arvojen kehittämisen ja hyödyntämisen kannalta. Toimintamme laajenee jatkuvasti, joten työhön sisältyy aktiivinen palveluidemme markkinointi.

Sinulla on metsäalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Arvostamme myyntiorientoitunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä riistatalouden, kiinteistökehityksen ja LKV-toiminnan osaamista ja kokemusta. Toimit suomen kielellä ja englannin tai ruotsin kieli on sujuvaa. Tilanhoitajat työskentelevät pääasiassa kotitoimistoilta käsin.

Jotta viihdyt tilanhoitajan roolissa, on tärkeää, että liiketoiminta ja kaupanteko on sinulle luontaista, hahmotat kokonaisuuksia ja otat vastuun tulossuuntautuneesta toiminnasta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 22.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen lasse.lahtinen@tilanhoitajat.fi. Otsikoi sähköpostisi ”hakemus tilanhoitajaksi”.

Löydät tarkemman työpaikkailmoituksen kotisivuiltamme: https://www.tilanhoitajat.fi/fi/uutiset-ja-tapahtumat/uutiset/2021-06-28-etsimme-kahta-uutta-metsatilojen-hoitajaa.html

Annamme mielellämme lisätietoja.

Työnantajan kuvaus

Tilanhoitajat hoitaa ja kehittää metsä- ja maakiinteistöjä asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Autamme myös asiakkaitamme löytämään uusia metsäsijoituskohteita.

Toimintamme perustuu yhteisiin arvoihimme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, riippumattomuus, yhteydenpito ja proaktiivisuus, monipuolisuus ja laatu, erikoisosaaminen, pitkäjänteisyys sekä joustavuus.

Lisää tietoa meistä: https://www.tilanhoitajat.fi/

Lisätietoja antaa

toimitusjohtaja Lasse Lahtinen (puh. 044 493 5998) 2.7. saakka, 26. - 30.7. ja 9. - 20.8. sekä asiakaspäällikkö Tomas Landers (puh. 050 350 0760) 5. - 23.7. ja 2. - 6.8.
etunimi.sukunimi@tilanhoitajat.fi
Lasse Lahtinen: puh. 044 493 5998 ja Tomas Landers 050 350 0760