KAKSI OPERAATIOVASTAAVAA

TeMePa Infra Oy on Suomen suurin metsäteiden perusparannustöiden sekä rakennettuun infraan liittyvän puustonkäsittelyn toteuttaja. Yhtiö tekee  myös ympäristön- ja metsänhoitotöitä luonnon  monimuotoisuutta ja hiilensidontaa kunnioittaen ja vahvistaen. Asiakkaina ovat yksityisten metsänomistajien lisäksi ELY-keskukset , Metsäkeskus sekä Suomen suurimmat sähkö- ja metsäyhtiöt. Toiminta-alue on koko Suomi.

Panostamme vahvasti toimintamme kehittämiseen ja laajentamiseen.

Haemme joukkoomme

KAHTA OPERAATIOVASTAAVAA

Sijoituspaikkoina Seinäjoki ja Lappi/Koillismaa.

Operaatiovastaavana hoidat yhtiön palveluketjujen hallinnointia myynnistä laskutukseen sekä vastaat työnjohdosta omalla työalueellasi. Kullakin operaatiovastaavalla on omien vahvuuksiensa pohjalta rakennettu vastuualue koko yhtiön toiminta-alueella. Toivomme, että Sinulla on vähintään amk-tasoinen metsäalan tutkinto, positiivinen asenne myyntityöhön ja asiakaskohtaamisiin sekä vahva halu toimia työyhteisön jäsenenä.  Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Palkkaus on Meto – Metry- työehtosopimuksen mukainen, siihen liittyy olennaisena osana tulospalkkaus yhdessä sovittujen vuositavoitteiden pohjalta.

Lisätietoja TeMePa Infra Oy:stä saa osoitteesta  www.temepa.fi ja toimitusjohtaja Jukka Koivumäeltä puh. 0407170085. Hakemukset on toimitettava 10.6.2022 mennessä sähköpostiin jukka.koivumaki@temepa.fi. Operaatiovastaavien haastattelut aloitamme heti hakemusten saavuttua ja heidän rekrytoinnit voidaan toteuttaa ennen hakuajan päättymistä.