Kansainvälisten asioiden erityisasiantuntija metsätalouteen, toimipaikka sovittavissa

Haemme erityisasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Kestävä kehitys -toimintoon. Aloitus sopimuksen mukaan.

Erityisasiantuntijana osallistut metsäalan sekä ympäristö-, ilmasto- ja luonnonvarapolitiikan kehittämiseen kansainvälisessä ja kotimaisessa toimintaympäristössä. Seuraat globaaleja metsäasioita ja ennakoit sieltä Suomeen tulevia vaikutuksia. Osallistut Metsähallituksen edustajana kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Osana Kestävä kehitys -toimintoa osallistut aktiivisesti Metsähallituksen sisäisen toiminnan kehittämiseen sekä sidosryhmäyhteistyöhön.

Edellytämme sinulta korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, vankkaa kokemusta käytännön metsätaloudesta, ajankohtaisten metsä- ja ympäristökysymysten hyvää tuntemusta, hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, sekä mahdollisuuden kehittää metsätalouden toimintatapoja niin kansainvälisesti kuin kansallisesti. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Voit esittää palkkatoiveesi osana hakemusta.

Sijoituspaikkana on Tikkurila tai erikseen sovittaessa muu Metsähallitus Metsätalous Oy:n keskeinen toimipaikka. Työskentelemme monityöpaikkamallilla, etä- ja lähityön joustavasti yhdistäen.

Käytämme tässä haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.3.2023. osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat toimitusjohtaja Jussi Kumpula (24.2. klo 15-16:30, 6.3. klo 13-16 ja 7.3. klo 13-16; p. 0400-388614) ja kestävän kehityksen päällikkö Antti Otsamo arkipäivisin 27.2. alkaen klo 16-17; p. 040-7197734.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Antti Otsamo
040-7197734