KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, JÄSENPALVELUT

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Nyt haemme puunhankinnan ja metsäpalveluiden kehitystoimintoon

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ, JÄSENPALVELUT

vastaamaan sähköisten jäsenpalveluiden kehittämisestä. 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastaat Metsä Groupin puunhankinnan ja metsäpalveluiden omistajajäsenille ja metsänomistajille tarjottavista sähköisistä palveluista (mm. Metsäverkko) ja niiden kehittämisestä sekä tuet jäsenpalvelut-toimintoa ja prosesseja kehityspäällikön roolissa liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Jäsenpalveluiden kehityspäällikkönä vastaat omalla vastuualueellasi olevien palveluiden osalta työskentelystä sidosryhmien kuten kehittäjäfoorumeiden kanssa.

Olet osa puunhankinnan ja metsäpalveluiden kehitysorganisaatiota ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden osa-alueiden kehitysvastaavien kanssa. Toimit jäsenpalvelun tuotealueen Product manager roolissa SAFe kehitysmallin mukaisessa kehitystyössä yhdessä Metsä Groupin ICT:n kanssa.

Tehtävän toimipaikka on ensisijaisesti Espoo, mutta sopimuksen mukaan myös muut Metsä Groupin piiritoimistot ovat mahdollisia. Raportoit tehtävässäsi digitalisaatiosta vastaavalle johtajalle.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Tehtävässä menestymistä tukee ymmärrys puunhankinnasta ja Metsä Groupin metsänomistajille tarjoamista jäsenpalveluista. Kokemus sähköisistä palveluista, tietojärjestelmistä sekä niiden ketteristä kehittämismalleista luetaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön sekä tehtävään soveltuva koulutus. Hyvä englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiseen, ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Leino, johtaja, digitalisaatio, p. 0400 662 517 tai sähköposti olli.leino@metsagroup.com. Tavoitat hänet parhaiten torstaina 10.2. 2022 klo 10.00 – 11.00.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 16.2.2022. Liitä mukaan ansioluettelosi. Onnea hakuun!
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx