Kehityspäällikkö metsäsuunnitteluun, toimipaikka sovittavissa

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kehityspäällikköä tehtäväalueena metsäsuunnittelu. Tehtävän aloitus 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehityspäällikön tehtävässä vastaat oman erityisalueesi, metsäsuunnittelun asiantuntijatehtävistä sekä ohjaat muiden asiantuntijoiden toimintaa erityisalueeseesi liittyen ja vastaat asiantuntijaprojektien johtamisesta. Tehtävä sijoittuu metsäomaisuuden hoito -prosessin suunnittelutiimiin, joka vastaa valtion monikäyttömetsien metsänhoidon ja puunkorjuun suunnittelun sekä metsänkäsittelyn kehittämisestä.

Kehityspäällikkönä teet erityisalueesi vaativia asiantuntijatehtäviä ja osallistut metsäsuunnittelun toiminnan suunnitteluun sekä kehittämiseen. Tehtävääsi sisältyy neuvontaa, opastusta ja kouluttamista sekä kansalliseen ja kansainväliseen sidosryhmäyhteistyöhön osallistumista. Tehtävässä johdat tehtäväalueesi valtakunnantasoisia projekteja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alaan ja tehtävään liittyvää syvällistä sekä laajaa teoreettista osaamista, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja alan monipuolista työkokemusta. Tehtävässä tarvitaan suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä oman alan toimintaympäristön erinomaista tuntemusta. Arvostamme tehtävässä tarvittavaa kehittävää työotettava. Lisäksi työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutusvalmiuksia ja kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään metsäsuunnittelun toimintoja pitkäjänteisesti, konkreettisesti ja vaikuttavasti. Teet tulevaisuuteen suuntaavaa työtä laaja-alaisen ja kokeneen asiantuntijajoukkomme jäsenenä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon sekä vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Toimen sijoituspaikka on metsätalouden toiminnan kannalta keskeinen toimipiste, esimerkiksi Oulu, Rovaniemi tai Jyväskylä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan.

Käytämme tässä haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsävara- ja suunnittelupäällikkö Niklas Björkqvist, puh. 040 732 4463.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Niklas Björkqvist
040 732 4463