KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, PUUKAUPPA JA METSÄPALVELUT

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Nyt haemme Metsä Forestin kehitystoimintoon

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ, PUUKAUPPA JA METSÄPALVELUT

vastaamaan puukauppa ja metsäpalvelut -toiminnon sovellusten kehittämisestä.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastaat Metsä Forestin puukauppa ja metsäpalveluiden sovelluskehityksestä ja tuet kehityspäällikkönä puukauppa ja metsäpalvelut-toimintoa liiketoiminnan ja vastuualueen prosessien kehittämisessä. Digitalisaation tehokas hyödyntäminen on merkittävässä roolissa vastuualueen kehitystyössä ja roolissasi tunnistat ja otat käyttöön uusia ratkaisuja prosessien tehostamiseksi ja palveluiden parantamiseksi.

Olet osa Metsä Forestin kehitysorganisaatiota ja toimit tiiviissä yhteistyössä puukaupan ja metsäpalveluiden liiketoimintavastuullisten kanssa. Toimit puukauppa ja metsäpalvelut-toiminnon Product manager roolissa SAFe kehitysmallin mukaisessa kehitystyössä yhdessä Metsä Groupin ICT:n ja ulkoisten tietojärjestelmätoimittajien kanssa.

Tehtävän toimipaikka on ensisijaisesti Espoo, mutta sopimuksen mukaan myös muut Metsä Forestin piiritoimistot ovat mahdollisia. Raportoit tehtävässäsi digitalisaatiosta vastaavalle johtajalle.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Tehtävässä menestymistä tukee hyvä ymmärrys puukaupasta ja metsäpalveluista sekä puunhankinnasta kokonaisuutena. Käytännön kokemus tietojärjestelmäkehityksestä sekä ketteristä kehittämismalleista luetaan eduksi tehtävää täytettäessä. Monipuolinen osaaminen projektityöstä, uusien teknologioiden, sekä esimerkiksi paikka- ja liiketoimintadatan, käyttämisestä liiketoiminnan ja prosessien kehittämisessä tukee tehtävässä onnistumista.

Sinulla on kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön sekä tehtävään soveltuva koulutus. Kehittämistyö on laajasti yhteistyötä ja hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Hyvä englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiseen, ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa puunhankintaprosessista vastaava johtaja Janne Nissinen, puh. 050 598 8401. Parhaiten tavoitat hänet 20 – 22.12 ja 27.12 klo 9-10.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/toissa-metsassa/anonyymi-rekrytointi-metsa-groupissa/

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 28.12.2022. Liitä mukaan ansioluettelosi. Onnea hakuun!
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx