KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa vuosittain oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle 1,6 milj. euroa tavoitteellisin apurahoin ja stipendein. Stipendit on suunnattu metsäalan opinnoista valmistuville nuorille sekä työyhteisöjen hyville tyypeille.

Alkutalvesta uusitun strategiamme mukaisesti olemme jatkossa itse enemmän myös toimija. Laajennamme 2 hengen työyhteisöämme hakemalla uutta

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tunnet metsäalan hyvin ja sinulla on jo aiemmista tehtävistäsi näyttöjä tavoitteellisesta ja tuloksekkaasta toiminnasta. Tehtävänäsi on

  • kehittää Säätiön varainhankintaa,
  • vastata Säätiön viestinnästä ja markkinoinnista,
  • kehittää Säätiön toimintaa ja metsäalaa ulkoisin tutkimuksin ja selvityksin,
  • vastata Säätiön stipendeistä ja pienemmistä apurahahankkeista sekä
  • huolehtia palvelupäällikön kanssa työyhteisön arjen sujuvuudesta.

Arvostamme laaja-alaisen viestinnän, markkinoinnin ja varainhankinnan kokemusta, olet yhteistyökykyinen ja sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Raportoit Säätiön toimitusjohtajalle.

Tarjoamme näköalapaikan metsäalan kehittämiseen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, hyvien työkavereiden tuen sekä viihtyisän työskentely-ympäristön Helsingin Munkkivuoressa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 12.4.2019 mennessä osoitteeseen ilari.pirttila@mmsaatio.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920