Kesätoimittaja Metsälehteen

Metsälehti on metsänomistajille suunnattu erikoisaikakauslehti, jolla on noin 32 000 tilaajaa. Lehden vuosikerta koostuu viidestätoista tabloidimuotoisesta Metsälehdestä ja kahdeksasta aikakauslehtimuotoisesta Metsälehti Makasiinista. Metsälehti.fi-verkkosivusto välittää uutisia ja tarjoaa alan vilkkaimman keskustelufoorumin. Toimituksessa työskentelee 11 henkeä. Haemme

kesätoimittajaa

tekemään juttuja Metsälehteen, Metsälehti Makasiiniin ja lehden verkkopalveluun. Tehtävä kestää kolme kuukautta ja alkaa mielellään jo toukokuun puolivälissä.

Toivomme, että sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta toimittajan työstä ja olet kiinnostunut metsäalasta. Metsälehdessä pääset kehittymään journalistina toteuttamalla alusta loppuun juttuja monipuolisista aiheista printtilehtiin ja verkkoon. Juttukeikat vievät sinut eri puolille Suomea.

Metsälehden toimitus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Länsi-Pasilassa. Suuren osan työstä voi myös tehdä etäyhteyksillä.

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 4. helmikuuta 2022 mennessä osoitteella hakemukset@metsalehti.fi. Liitä mukaan juttunäyte. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitussihteeri Eero Sala (eero.sala@metsalehti.fi, 040 845 8925).

Voit tutustua meihin lähemmin osoitteessa metsalehti.fi.

Työnantajan kuvaus

Metsälehti on metsänomistajille suunnattu erikoisaikakauslehti, jolla on noin 32 000 tilaajaa. Lehden vuosikerta koostuu viidestätoista tabloidimuotoisesta Metsälehdestä ja kahdeksasta aikakauslehtimuotoisesta Metsälehti Makasiinista. Metsälehti.fi-verkkosivusto välittää uutisia ja tarjoaa alan vilkkaimman keskustelufoorumin. Toimituksessa työskentelee 11 henkeä.

Lisätietoja antaa

Toimitussihteeri Eero Sala
eero.sala@metsalehti.fi
040 845 8925