Kolme SPV-asiantuntijaa

ETSIMME JOUKKOOMME METSÄTILAN SUKUPOLVENVAIHDOSTEN AMMATTILAISIA

Haemme kolmea SPV-asiantuntijaa vastaamaan omistajajäsentemme metsätilojen sukupolvenvaihdoksista. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat oman vastuumaantieteen metsätilojen sukupolvenvaihdokset kokonaisuudessaan. Maantieteet jakautuvat pääkaupunkiseutuun/Etelä-Suomeen, Länsi-Suomeen sekä Itä/Pohjois-Suomeen.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sukupolvenvaihdosten ja verotuksen osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön sekä matkustusvalmiutta. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Kokemus kiinteistönvälityksestä luetaan eduksi.

Lisätiedot ja haku 8.1.2017 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.

Työnantajan kuvaus

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa.

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 116 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä.