Korjuu- ja kuljetusasiantuntija

KUMEKO Group Oy on vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen metsä- ja bioenergiapalveluita. Toimimme vastuullisesti bioenergia-alalla korvaamalla fossiilisia polttoaineita puuraaka-aineilla. Metsäpalveluilla tuotamme laadukasta haketta lämpö- ja voimalaitoksille, joiden lisäksi toimitamme tukki- ja kuitupuuta saha- ja prosessiteollisuudelle.

Länsi- ja Etelä-Suomessa laajalle ulottuva terminaaliverkosto takaa toimintamme toimitusvarmuuden ja kustannustehokkuuden. Meillä puunhankintaketjussa jokainen toimija on arvokas ja jokainen puu on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

 

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme

KORJUU- JA KULJETUSASIANTUNTIJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Poriin.

 

Mitä korjuu- ja kuljetuspäällikön tehtävänkuva sisältää?

Korjuu- ja kuljetusasiantuntijana meillä vastaat pyöreän puun operatiivisesta kokonaisohjauksesta- sekä suunnittelusta, sahojen tukkitoimituksista sekä kuljetuksien seurannasta. Työssäsi pidät aktiivisesti yhteyttä paikallisiin korjuu- ja kuljetusyrittäjiin sekä KUMEKO Groupin hankintaesimiehiin.  

Monipuolinen työ korjuu- ja kuljetusasiantuntijana tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn. Meillä työskennellessäsi et kuitenkaan jää yksin, sillä rinnallasi toimii osaava tiimi, joka auttaa ja tukee sinua jokapäiväisessä työssäsi.

Meillä pääset tekemään tärkeää työtä vastuullisen metsänhoidon puolesta sekä jättämään oman kädenjälkesi uusiutuvien materiaalien valmistusketjuun.

Eduksi katsomme

  • soveltuvan metsäalan tai logistiikka-alan koulutuksen
  • logistiikan ohjauksen tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön

KUMEKO Groupin kanssa luot palveluita paremman tulevaisuuden ympärille

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työvälineet, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä pääset myös kehittämään ammattitaitoasi ajankohtaisten koulutusten ansiosta.

Yrityksemme tarjoaa palveluita paremman tulevaisuuden ympärillä ja osana sitä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia kattavan työterveyden ja liikuntaedun avulla.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan toimistollamme Porissa (Karjarannantie 33, 28100).

Lisätiedot

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä saat korjuu- ja kuljetusesimieheltä Essi Lehdeltä puh. +358 50 541 3775 / essi.lehti@kumeko.fi maanantaina 22.4. klo 13-14 sekä perjantaina 26.4. klo 9-11.

Meihin voit tutustua lisää myös osoitteessa www.kumeko.fi

Tule osaksi tiimiämme ja pääset vaikuttamaan kestävään tulevaisuuteen!

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kumeko.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2024

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloittaminen sopimuksen mukaan, viimeistään 1.6.2024 alkaen.

Menestystä hakuun!