KORJUU- JA KULJETUSESIMIES

Toimintamme vakaasti kasvaessa haemme metsäosastollemme kahta korjuu- ja kuljetusesimiestä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tehtävissä korjuu- ja kuljetusesimiehet vastaavat puunhankintamme ainespuun korjuu- ja kuljetusoperaatioista yhteistyössä hankintaorganisaatiomme kanssa, korjuun laadusta, varastojen- sekä katkonnanhallinnasta. Tehtävissä raportoidaan yhtiön korjuu- ja kuljetuspäällikölle.

Aiempi kokemus korjuu- ja kuljetustehtävistä luetaan eduksi. Toisen korjuu- ja kuljetusesimiehen osalta sujuva ruotsin kielen taito luetaan myös eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, modernit työkalut, kehittämishaluisen ja olennaiseen keskittyvän työyhteisön sekä tehtävien vaativuutta vastaavan palkkauksen.

Tehtävien aloittaminen sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen 10.4.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@luviansaha.fiotsikolla”Puunhankinta”

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista sahatavaran ja jatkojalosteiden tuottajista. Ketteränä ja luotettavana toimijana pyrimme olemaan edelläkävijöitä ja esikuvia koko toimialalle.

Liikevaihtomme on yli 110 M€ ja henkilökuntaa yhtiössämme on 130. Viennin osuus toiminnastamme on 85 prosenttia, sen kohdistuessa 34 eri maahan. Toiminnastamme lisätietoa www.luviansaha.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa metsäjohtaja Juho Honkela juho.honkela@luviansaha.fi tai puhelimitse arkisin klo 15:30-16:30 numerosta 020 779 1158.