KORJUU- JA KULJETUSPÄÄLLIKKÖ

Toimintamme vakaasti kasvaessa haemme metsäosastollemme korjuu- ja kuljetuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastaat puunhankintamme ainespuun operatiivisesta määrähallinnasta ja ohjaamisesta, korjuu- ja kuljetusoperaatioista yhteistyössä hankintaorganisaatiomme kanssa, korjuu- ja kuljetusresursseista sekä näihin liittyvistä yrittäjäsopimuksista. Tehtävässäsi raportoit yhtiön metsäjohtajalle.

Edellytämme aiempaa vahvaa kokemusta ja näyttöjä korjuu- ja kuljetustehtävien hallinnasta. Kokemus aiemmista yrittäjäsopimusvastuista luetaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, modernit työkalut, kehittämishaluisen ja olennaiseen keskittyvän työyhteisön sekä tehtävän vaativuutta vastaavan palkkauksen. Tuleva työpisteesi sijaitsee Luvialla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloittaminen sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen 24.04.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@luviansaha.fi

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista yksityisistä sahatavaran ja jatkojalosteiden tuottajista. Ketteränä ja luotettavana toimijana pyrimme olemaan edelläkävijöitä ja esikuvia koko toimialalle.

Liikevaihtomme on yli 100 M€ ja henkilökuntaa yhtiössämme on 125. Viennin osuus toiminnastamme on 85 prosenttia, sen kohdistuessa 34 eri maahan. Toiminnastamme lisätietoa www.luviansaha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Juho Honkela juho.honkela@luviansaha.fi tai 020 779 1158.