KORJUU-KULJETUSESIMIES määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle ja Joensuun seudeulle, vuorotteluvapaan sijaisuus

KORJUU-KULJETUSESIMIES määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle ja Joensuun seudulle, vuorotteluvapaan sijaisuus

Vastaat alueellasi urakoitsijaohjauksesta sekä paikallisten operaatioiden johtamisesta niin aines- kuin energiapuunkin osalta. Vastuullasi on lisäksi urakoitsijatilitykset, paikallinen turvallisuusjohtaminen sekä operaatioiden laadunhallinta. Läheinen yhteistyö alueesi hankintaesimiesten kanssa kuuluu päivittäiseen työnkuvaasi.

Sinulla on käytännön kokemusta aines-/energiapuun oston, korjuun ja kuljetuksen tehtävistä sekä tehtävään soveltuva metsäalan tutkinto. Aiempi kokemus puunhankinnasta tai oman yritystoiminnan johtamisesta on edellytys toimenkuvan menestyksekkäälle hoitamiselle.

Vahvuuksiasi ovat tiimityöskentely, oma-aloitteisuus ja tuloksellinen toiminta. Arvostamme lisäksi positiivista ja aktiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta, markkinointihenkisyyttä ja kykyä operatiiviseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen työtehtävän kehittyvässä ympäristössä. Smartum-etu, laaja työterveyshuolto ja reilu työyhteisö luonnollisesti kuuluvat osaksi kokonaisuutta.

Työsuhde HYVINKÄÄLLE on vuorotteluvapaan sijaisuus ja määräaikainen ajalla 2.3.2020 – 29.8.2020.

Työsuhde JOENSUUN SEUDULLE on vuorotteluvapaan sijaisuus ja määräaikainen ajalla 17.2.2020 – 15.8.2020.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai
  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana

Mikäli kiinnostuit ja täytät vuorotteluvapaan kriteerit, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Metsäjohtaja Ville Parkkinen.

ville.parkkinen@koskitukki.fi / 040 683 0901

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.1.2020 mennessä www.koskisen.fi/tyopaikat