Korjuupäällikkö, Etelä-Suomi

Haemme nyt joukkoomme korjuupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen hankinta-alueelle 17.4.2023 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Korjuupäällikkönä vastaat Etelä-Suomen hankinta-alueen puunkorjuun koordinoinnista, laadusta ja kehittämisestä sekä uusien yrittäjien perehdytyksestä. Työtehtävissä olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden, yrittäjien ja henkilöstön kanssa. Lisäksi osallistut harvesterien katkontamatriisien tekemiseen. Tehtävän toimipaikkana on jokin keskeinen Metsähallituksen toimipiste Etelä-Suomen alueella, ensisijaisesti Kuopio tai Jyväskylä. Tehtävä sisältää matkustamista alueen sisällä välillä lyhyilläkin varoitusajoilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metsäalan korkeakoulututkintoa ja metsätalouden hyvää tuntemusta. Arvostamme puunhankinnan ja asiakasrajapinnan hyvää tuntemusta, puunhankinnan tietojärjestelmäosaamista, kokemusta yrittäjien kanssa toimimisesta, sujuvaa englannin kielen taitoa, esihenkilökokemusta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa hankintapäällikkö Sami Hakala, puh. 040 154 4076. Hän on tavoitettavissa 6.-8.3. ja 15.-23.3.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy ja toimittaa PEFC-sertifioitua puuta.

Lisätietoja antaa

Sami Hakala
040 154 4076