Korjuupäällikkö, Pohjanmaa-Kainuu

Haemme nyt joukkoomme korjuupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun hankinta-alueelle 1.9.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Korjuupäällikkönä vastaat Pohjanmaa-Kainuun hankinta-alueen puunkorjuun koordinoinnista, laadusta ja kehittämisestä sekä uusien yrittäjien perehdytyksestä. Työtehtävissä olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden, yrittäjien ja henkilöstön kanssa. Lisäksi osallistut harvesterien katkontamatriisien tekemiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metsäalan korkeakoulututkintoa ja metsätalouden hyvää tuntemusta. Arvostamme puunhankinnan ja asiakasrajapinnan hyvää tuntemusta, puunhankinnan tietojärjestelmäosaamista, kokemusta yrittäjien kanssa toimimisesta, sujuvaa englannin kielen taitoa, esihenkilökokemusta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Työskentelemme monityöpaikkamallilla yhdistäen etä- ja lähityön. Tehtävän toimipaikkana toimii jokin keskeisistä Metsähallituksen toimipisteistä Pohjanmaa-Kainuun alueella, ensisijaisesti Kajaani tai Oulu. Tehtävä tulee sisältämään matkustamista alueen sisällä välillä lyhyelläkin varoitusajalla.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.6.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa hankintapäällikkö Vesa Härkönen, puh. 0400 291988.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy ja toimittaa PEFC-sertifioitua puuta.

Lisätietoja antaa

Vesa Härkönen
0400 291988