Kuljetusesimies

Etsimme raakapuutoimitusten ammattilaista varmistamaan toimitusvarmuuttamme kotimaan ja vientikaupan asiakkaille

TEHTÄVÄ

Vastaat osaltasi valikoidun asiakasjoukon puutoimituksista.  Tehtävässä onnistuminen edellyttää verkostotoiminnan osaamista.  Toimit yhteistyössä kuljetusyritysten, loppuasiakkaiden ja korjuuoperaatioista vastaavien metsätoimihenkilöiden kanssa.  Tavoitteena on, että ajan myötä kasvat myös laatutyön ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoilta kokemusta puunhankinnasta tai raakapuukuljetuksista ja soveltuvaa metsäalan koulutusta tai muuta metsäalan tuntemusta. Olet tuloshakuinen tiimipeluri, jolle asiakaslupauksen pitäminen on kunnia-asia. Työtehtävien hyvän hoidon kannalta on tarpeen ruotsin tai englannin kielen taito. Arvostamme yhteistyökykyä ja aktiivista otetta työtehtävien hoidossa ja niiden edelleen kehittämisessä. Toimen vastaanottaminen 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan Pohjois-Suomen puumarkkinoihin kasvuhakuisessa yhtiössä. Sijaintipaikka voi olla Rovaniemi, Tornio tai Oulu.

Luottamukselliset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme 25.9.2023 mennessä sähköpostiin mika.saynajakangas@psmm.fi.

Lisätietoja antaa luottamuksellisesti

Tj. Mika Säynäjäkangas, puh. 040 737 0839

 

Työnantajan kuvaus

Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy (PSMM) on metsänhoitoyhdistysten ja yhteismetsien omistama yhtiö, joka toimii yksityismetsien puukaupassa koko Pohjois-Suomessa sekä metsäkiinteistöjen välityksessä.  30-vuotiaan yhtiön liikevaihto on yli 50 milj. euroa.  Työllistämme suoraan ja välillisesti kumppaniverkostomme kautta noin 200 metsäalan ammattilaista. Kiinteistökaupassa olemme osa koko Suomen kattavaa Metsätilat.fi – ketjua. www.metsatilat.fi