Kundansvarig

OTSO Metsäpalvelut Oy söker
Kundansvarig
till Vasa

Arbetet omfattar i huvudsak virkeshandel samt planering och verkställande av iståndsättningsdiknings- och vägprojekt. Till arbetet hör även andra uppgifter inom skogsbruket.

Vi söker dig som vill verka i en landsomfattande organisation med visioner för framtiden. OTSO skogstjänster fokuserar på skogsägarens behov och önskemål. Hos oss är alltid skogsägaren i centrum. Du bör trivas med att skapa kontakter och utveckla goda kundrelationer.

Du bör ha skoglig utbildning, alternativt har du affärsvana och skoglig erfarenhet. Arbetserfarenhet från virkeshandel, väg- och dikningsprojekt räknas som merit. Vi utgår från att du är en resultatinriktad person och att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt på både finska och svenska.
Arbetet är självständigt. Moderna dataprogram är en naturlig del av våra arbetsrutiner.
Lön enligt gällande kollektivavtal.

Sista ansökningsdag 4.12.2016.

Pyydämme hakemuksen ja CV:n suomenkielellä sähköpostiosoitteeseen:
OTSO Metsäpalvelut Oy, rekrytointi@otso.fi

Lisätietoja: metsäpalvelualue-esimies Hannu Ulvinen, email: hannu.ulvinen@otso.fi
Tel: 050 3140513

Työnantajan kuvaus

OTSO Metsäpalvelut Oy är en betydande riksomfattande producent av skogstjänster för skogsägare, med en omsättning på 40 miljoner. Vårt verksamhetsområde omfattar hela Finland genom att via 170 experter inom skogsskötseln producera tjänster. Vårt företag genomgår för tillfället betydande förändringar med målet om en utveckling av affärsverksamheten och en stark tillväxt. Vi vill vara framtidens klara ledare inom skogstjänsterna.