Kuutio – Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Etsimme nyt energistä, toimeen tarttuvaa ja sosiaalisesti taitavaa digitaalisen viestinnän asiantuntijaa Kuutioon, joka avattiin toukokuussa 2017! Digitaalisen viestinnän asiantuntijana vastaat Kuution viestinnästä ja markkinoinnista, sekä työskentelet yhteistyössä toimitusjohtajan ja Kuution kehittäjien kanssa. Työtehtäväsi sisältävät some-, digi-, ja tapahtumaviestintää, yritystapahtumien organisointia, sekä sidosryhmien, kuten markkinointi- ja mediatoimistojen, kanssa yhteistyön koordinointia.

Työnkuvaasi rikastuttavat asiakastukeen ja asiakaspalveluun liittyvät tehtävät, sekä perinteisempi mainostilan hallinta ja myynti. Tehtävässä vastuullasi ovat viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltainen toteuttaminen: viestinnän suunnittelu, kehittäminen ja toteutus, sekä yhteistyön laajentamismahdollisuuksien kartoittaminen ja edistäminen. Työnkuvasi on hyvin monipuolinen, minkä vuoksi työpäiväsi sisällöt vaihtelevat suuresti.

Tehtävä on uusi, joten etsimme oma-aloitteista ja motivoitunutta tekijää, jolta eivät tipu hanskat tiskiin haastavissakaan tilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta tarttua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, luovuutta keksiä uusia tapoja toteuttaa ja kehittää Kuution viestintää ja markkinointia sekä periksiantamatonta ja myyntihenkistä asennetta. Toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen, joustava ja monipuolinen viestinnän ammattilainen, jolta löytyy halua kehittää omaa osaamistaan monipuolisesti eri tehtävien parissa. Ymmärrät sosiaalisen ja digitaalisen median mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Työskentelet paljon asiakasrajapinnassa, erityisesti metsänomistajien kanssa, joten tarvitset erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Etsimme uraansa aloittelevaa, mutta työelämässä jo kyntensä teroittanutta tekijää täydentämään Kuution tiivistä tiimiä. Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään joko pidempikestoiseen määräaikaiseen (syksyyn 2019 asti) tai vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kuutio tarjoaa sinulle:

 

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamis- ja tavoitetasoasi, sekä työskentelemään uudenlaisen ja käänteentekevän digitaalisen markkinapaikan parissa start up -henkisessä, mutta vahvan taustan omaavassa organisaatiossa
 • Vastuullisen ja haastavan toimenkuvan, jossa pääset työskentelemään monipuolisesti markkinoinnin, viestinnän sekä brändityön parissa
 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä tässä positiossa sekä työurallasi
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet

 

Edellytämme:

 

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa viestinnän, markkinoinnin tai muun relevantin opintotaustan parista
 • Työkokemusta viestinnällisistä tehtävistä etenkin some- ja digiviestinnän parista
 • Aiempaa kokemusta pienessä työyhteisössä toimimisesta
 • Sujuvia suomen ja englannin kielen taitoja sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Joustavuutta sekä valmiutta matkustaa

 

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on:

 

 • Ruotsin kielen taito
 • Työkokemusta metsäalalta tai vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan

 

Oletko etsimämme digitaalisen viestinnän asiantuntija?  Mikäli vastasit kyllä, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 täältä: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/digitaalisen-viestinnan-asiantuntija/. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.  Kuutioon voit tutustua osoitteessa: www.kuutio.fi

 

Työnantajan kuvaus

Kuutio on maailman ensimmäinen kaikille metsäalan toimijoille avoin digitaalinen puukaupan markkinapaikka. Merkittävä osa Suomen puukaupasta käydään Kuution kautta. Kuution kehittämisestä vastaa Suomen Puukauppa Oy, jonka omistajuus jakautuu tasapuolisesti metsää omistavien ja puuta ostavien tahojen välillä. Suomen Puukauppa Oy:n osakkaina ovat lähes kaikki merkittävät metsäalan toimijat.

Lisätietoja antaa

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson@atalent.fi, +358 50 351 2400)