KUUTIO.fi – TUOTEOMISTAJA

Suomen Puukauppa Oy kehittää ja ylläpitää metsänomistajille, puunostajille ja välittäjille, kuten metsänhoitoyhdistyksille sekä muille metsäalan palveluntarjoajille tarkoitettua kaikille avointa ja neutraalia KUUTIO® puukauppapaikkaa. Maailman ensimmäinen kaikille avoin puukauppapaikka KUUTIO® on avattu keväällä 2017. Suomen Puukauppa Oy:n omistavat tasapuolisesti merkittävät puukaupan osapuolet niin myyjä- kuin ostajapuolelta. Meillä on haussa:

 

KUUTIO.fi – TUOTEOMISTAJA

 

Pääset vastaamaan digitaalisen KUUTIO® puukauppapaikan jatkokehittämisestä ja ylläpidosta. Tuoteomistajan vastuualueessa yhdistyvät sekä tyypilliset Product Ownerin että projektipäällikön tehtävät. Tehtävän keskeistä sisältöä on asiakaspalvelu ja KUUTION kehittäminen yhdessä puukaupan eri osapuolien kanssa.

Sinulla on aiempaa työkokemusta ja näyttöjä vaativien verkkopalvelujen kehittämis- ja projektitehtävistä. Tunnet verkkopalvelujen toteutuksia ja menetelmiä sekä ymmärrät metsätalouden ja puukaupan käytäntöjä. Aiemmissa tehtävissäsi olet päässyt tekemään yhteistyötä ja kommunikoimaan monien sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuvat opinnot esim. metsä- tai ICT-alalta sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kykenet työskentelemään määrätietoisesti ja oma-aloitteisesti sekä kykenet tekemään itsenäisesti päätöksiä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja laajojen kokonaisuuksien hoitamisen lisäksi hoidat myös tinkimättömästi rutiinitehtävät.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän maailman ensimmäisen kaikille avoimen puukauppapaikan ja metsäsektorin digitalisaation parissa. Pääset työskentelemään yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Tartu ainulaatuiseen haasteeseen ja tule tekemään kanssamme metsäalan digiloikkaa!

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi 16.5.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, varmimmin 27.4., 7.5. ja 12.5.2021 klo 10–12. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Tia Nissinen puh. 044 236 1600. Lisäksi tiedusteluihin vastaa Suomen Puukauppa Oy:n toimitusjohtaja Aku Mäkelä, puh. 040 660 5160, varmimmin 30.4. ja 10.5.2021 klo 8–10.