Laatuasiantuntija

Haemme nyt laatuasiantuntijaa UPM:n läntiselle alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän toimipaikka on Sastamala.

 

Mitä teet

Laatuasiantuntijana olet alueen laatutiimin jäsen ja tehtäviisi kuuluu metsäisten operaatioiden toiminnan laadun seuranta ja kehittäminen yhdessä muiden UPM Metsän toimintojen ja yrittäjien kanssa.

 

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu metsäalan soveltuva koulutus. Lisäksi sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Ehdoton edellytys laatuasiantuntijan työn menestykselliselle hoitamiselle on kyky tehdä työtä toiminnan laadun parantamiseksi yhdessä korjuu-, kuljetus- ja franchising-yritysten sekä UPM Metsän eri toimintojen kanssa.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija, laatu, Mikko Kaivola, mikko.kaivola@upm.com tai puh. +358400333751.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.06.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Laatuasiantuntija (myworkdayjobs.com)

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Mikko Kaivola
mikko.kaivola@upm.com
0400333751