Laatuasiantuntija

Haemme nyt laatuasiantuntijaa Pohjoiselle alueelle. Työskentelypaikka on ensisijaisesti Kajaanin Metsäpalvelutoimisto.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

 

”Laatuasiantuntijana vastaat toiminnan laadun seurannasta ja kehittämisestä korjuusta kuljetukseen ja metsänhoitoon. Monipuolinen tehtäväkenttä tarjoaa mahdollisuuden tutustua laajasti koko toimintaan.” – Sami Lehtonen, operaatioasiantuntija, laatu, Pohjoinen alue

 

Mitä teet

 

Laatuasiantuntijana olet alueen laatutiimin jäsen ja tehtäviisi kuuluu aines- ja energiapuun sekä metsänhoitotöiden toimitusketjun laadun seuranta ja kehittäminen yhdessä muiden UPM Metsän toimintojen ja yrittäjien kanssa. Osallistut myös sekä UPM Metsän toimihenkilöiden että alihankkijoiden ohjaamiseen ja osaamisen kehittämiseen ja välität tietoa toiminnan laadusta myös ostolle, operaatioille ja metsätaloudelle.

Toimialueesi on pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella.

 

Kuka olet

  • Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva metsäalan koulutus ja osaat puuhankinnan, metsänhoidon, metsäenergian hankinnan ja ympäristönhoidon.
  • Hallitset laatutunnusten mittauksen, aineiston keruun ja analysoinnin sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytön ja haluat kehittää UPM Metsän tietojärjestelmien osaamistasi laatuseurannan ja toiminnan laadun kehittämisen tueksi.
  • Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Ruotsin kielen taito on eduksi Pohjoisella alueella.
  • Sinulta luonnistuu myös maastossa työskentely.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija, laatu, Sami Lehtonen puh. +358 40 6731266 tai sami.j.lehtonen@upm.com.

 

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 7.5.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Kajaani/Laatuasiantuntija_NB6018607

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com  tai puhelimitse +358204146600.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

 

Lisätietoja antaa

Sami Lehtonen
sami.j.lehtonen@upm.com
+358406731266