Laatuasiantuntija, Etelä-Suomi ja Pohjois-Suomi

Haemme nyt joukkoomme kahta laatuasiantuntijaa vakituisiin työsuhteisiin Metsähallitus Metsätalous Oy:n Hallinto-toimintoon. Tehtävissä aloitus 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkoina ovat Metsähallituksen keskeiset toimipaikat.

Laatuasiantuntijana toimit Metsähallitus Metsätalous Oy:ssä, joka on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Metsätalous Oy:n tehtävänä on hoitaa liiketoiminnan piirissä olevia PEFC-sertifioituja monikäyttömetsiä.

Laatuasiantuntijana päätehtävänäsi on toteuttaa Metsätalous Oy:n prosessien tilaamia laatumittauksia. Laatumittaukset sisältävät puunkorjuuseen, metsänhoitotöihin, tienrakennukseen ja metsäsuunnitteluun liittyviä laadun tarkastuksia. Lisäksi toteutat Metsätalouden johdon asettamia erillistarkastuksia. Osallistut myös ympäristöseurantojen ja sisäisten ympäristö- ja laatuauditointien toteutukseen. Laatutietojen analysointi ja toiminnan kehittäminen ovat osa toimenkuvaasi. Työssäsi teet päivittäin yhteistyötä Metsätalouden prosessien henkilöiden sekä Metsätalouden yrittäjien ja heidän työtekijöidensä kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä metsätalouden laaja-alaista tuntemusta. Tehtävä edellyttää matkustamista, maastotyöskentelyä, laadukasta tulosten dokumentointia sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Toivomme sinulta aktiivisuutta, kehittämishalua sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostamme metsäalan tietojärjestelmäosaamista ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Työssäsi pääset toimimaan laaja-alaisesti koko metsätalouden tehtäväkentässä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa asiantuntemustasi. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävän ensisijaiset toimipaikat ovat Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Oulu tai Rovaniemi. Vastaathan hakulomakkeella esitettyyn kysymykseen toimipaikasta. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n laatupäällikkö Timo Kemppainen puh. 040 5636 136 (soittoajat 6.5. ja 16.5. klo 9–12, timo.kemppainen@metsa.fi) sekä hallintopäällikkö Jarmo Leskinen puh. 0400 419640 (soittoaika 13.5. klo 13–16, jarmo.leskinen@metsa.fi).

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Timo Kemppainen
040 5636 136