Laatuasiantuntija, Pohjoinen alue

Haemme nyt Pohjoiselle alueelle laatuasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit työskennellä esimerkiksi Kauhavan, Pietarsaaren tai Nivalan toimistosta käsin.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Laatuasiantuntijana vastaat toiminnan laadun seurannasta ja kehittämisestä korjuusta kuljetukseen ja metsänhoitoon. Monipuolinen tehtäväkenttä tarjoaa mahdollisuuden tutustua laajasti koko toimintaan.” – Sami Lehtonen, operaatioasiantuntija, laatu, Pohjoinen alue

 

Mitä teet

Laatuasiantuntijana olet alueen laatutiimin jäsen ja tehtäviisi kuuluu aines- ja energiapuun sekä metsänhoitotöiden toimitusketjun laadun seuranta ja kehittäminen yhdessä muiden UPM Metsän toimintojen ja yrittäjien kanssa.

Osallistut myös sekä UPM Metsän toimihenkilöiden että alihankkijoiden ohjaamiseen ja osaamisen kehittämiseen ja välität tietoa toiminnan laadusta myös ostolle, operaatioille ja metsätaloudelle

 

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin tutkinto tai muu soveltuva metsäalan koulutus. Hallitset laatutunnusten mittauksen sekä aineiston käsittelyn ja analysoinnin. Olet nopea oppimaan uusia asioita ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä omassa työssäsi.

Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä, ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Ruotsinkielen taito on eduksi Pohjoisella alueellamme toimittaessa. Teet työtä mielelläsi myös maastossa.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija, laatu, Sami Lehtonen, sami.j.lehtonen@upm.com tai puh. +358406731266.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.12.2022 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Nivala/Laatuasiantuntija_NB6017464