Laatuasiantuntija, toimipaikka sovittavissa

Haemme laatuasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Hallinto-toimintoon. Sijoituspaikka on sovittavissa Metsätalous Oy:n keskeisistä toimipisteistä. Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Laatuasiantuntijana toteutat Metsähallitus Metsätalous Oy:n ympäristöoppaaseen ja metsäsertifiointiin liittyviä ympäristöseurantoja sekä ISO 14001-ympäristöjärjestelmään liittyviä ympäristö- ja laatuauditointeja. Suunnittelet ja toteutat omat työkokonaisuutesi itsenäisesti. Työsi ohella kehität ympäristöseurantojen ja auditointien toteutusta. Toimenkuvaasi kuuluu myös Metsätalouden toimintaan liittyviä muita erillisselvityksiä ja tehtäviä. Toimialueenasi on koko Metsätalouden toiminta-alue, ja työn toteutus edellyttää maastoarviointeja ja matkustamista. Toimit lisäksi Metsätalous Oy:n Hallinto-toiminnossa yhteistyössä muiden toiminnon henkilöiden sekä Metsätalouden prosessien ja toimintojen henkilöiden kanssa.

Olet innostunut laadun seurannasta, ja sinulla on tarkkaavainen työote sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit tehokkaasti ja sujuvasti yhteistyössä Metsätalous Oy:n eri prosessien kanssa. Dokumentoit työsi tulokset laadukkaasti.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • metsätalouden laaja-alaista tuntemusta
  • kokemusta käytännön metsätaloudesta ja ympäristöohjeistuksen hallinnasta
  • digiosaamista, sinulla on kykyä käyttää ja hyödyntää digityökaluja
  • itsenäistä työskentelyotetta, aktiivisuutta ja kehittämishalua
  • kykyä työskennellä itsenäisesti myös maastossa
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Arvostamme lisäksi kokemusta kehittämistyöstä ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävä on näköalapaikka koko Metsätalouden operatiiviseen toimintaan. Tarjoamme itsenäisen tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa asiantuntemustasi. Toimimme monityöpaikkamallillla etä- ja lähityön yhdistäen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Käytämme tässä haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n hallintopäällikkö Jarmo Leskinen, puh. 0400 419 640.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme! 

Lisätietoja antaa

Jarmo Leskinen
0400 419 640