Laatuasiantuntija, vuorotteluvapaa sijaisuus

Haemme nyt laatuasiantuntijaa määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen, joka on kestoltaan 4 kuukautta ja toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.2.2022. Laatuasiantuntijan toimipaikka on Rauma tai Sastamala.

 

Mitä teet

Laatuasiantuntijana olet alueen laatutiimin jäsen ja tehtäviisi kuuluu operaatioiden toiminnan laadun seuranta ja kehittäminen yhdessä muiden UPM Metsän toimintojen ja yrittäjien kanssa.

 

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu metsäalan soveltuva koulutus. Lisäksi sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Ehdoton edellytys laatuasiantuntijan työn menestykselliselle hoitamiselle on kyky tehdä työtä toiminnan laadun parantamiseksi yhdessä korjuu-, kuljetus- ja franchising-yritysten sekä UPM Metsän eri toimintojen kanssa.

 

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija, laatu, Mikko Kaivola, mikko.kaivola@upm.com tai puh. +358400333751.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.01.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi

​Seuraa UPM Metsää Twitter | Facebook | YouTube | Instagram

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Rauma/Laatuasiantuntija--vuorotteluvapaa-sijaisuus_NB6014345