Laatuvastaava

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt

LAATUVASTAAVAA

Etelä-Suomen puunhuolto-operaatioihin Kouvolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Laatuvastaavana tehtäviisi kuuluvat puuhuolto-operaatioiden toiminnan laadun seuranta, osin maastossa, sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muiden toimintojen ja yrittäjien kanssa. Seuraat muun muassa määräeroja ja yrittäjien toiminnan laatua sekä käsittelet laatupalautteita ja teet niiden pohjalta korvaavia toimenpiteitä. Lisäksi teet kuitupuun laatuseurantaa Kymin sellutehtaan tehdasalueella.

Kuka olet

  • Sinulla on ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta metsätalouden ja puunhankinnan parissa
  • Pystyt työskentelemään aktiivisesti verkostoissa, tämä on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle
  • Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmä osaamista ja kykenet itsenäiseen toimintaan
  • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan aiempi toimiminen puunhuolto-operaatioiden tehtävissä

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija Pentti Kantola, puh. 0405673675.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.12.2017 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.