Lehtori, metsäala

Lehtori, metsäala

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Muhoksen yksikkö

Hakuaika 27.8.2020 17:00 – 14.9.2020 15:00

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön lehtoria metsäalan opetustehtävään 2.11.2020 alkaen vakituiseen virkasuhteeseen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä – työkaveria auttamalla ja yhteiseen hiileen puhaltamalla, kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Lehtorin tehtäviin  kuuluu metsäalan opetus ja ohjaus alan opiskelijoille erilaisissa oppimisympäristöissä sekä ryhmänohjaajana toimiminen.  Osa opetuksesta voi sijoittua ilta-aikaan. Lisäksi tehtävään voi kuulua mm. työelämäyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Edellytämme sinulta koneellisen puunkorjuun käytännön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi.  Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C liitteen 1 mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

 Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, sp. vesa.vanhamaki(at)osao.fi, p. 0505375057.

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa suoritetaan vuosittain yli 2700 tutkintoa. Työntekijöitä on 840.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan sekä ravintola- ja cateringalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 280 opiskelijaa ja 50 henkilökunnan jäsentä.