Lehtori, metsäala

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön kolmea lehtoria metsäalan opetustehtäviin 1.8.2022 alkaen vakituisiin virkasuhteisiin.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä – työkaveria auttamalla ja yhteiseen hiileen puhaltamalla, kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Lehtorin tehtäviin kuuluu metsäalan, erityisesti koneellisen puunkorjuun, opetus ja ohjaus alan opiskelijoille erilaisissa oppimisympäristöissä sekä omaopettajana toimiminen. Osa opetuksesta voi sijoittua ilta-aikaan. Lisäksi tehtävään voi kuulua mm. työelämäyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Edellytämme sinulta koneellisen puunkorjuun käytännön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtäviin valittujen on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osion C mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, p. 050 5375057, sp. vesa.vanhamaki(at)osao.fi

Haku osoitteessa Kuntarekry.fi

Hakukoodi 420328

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa on 10 0000 opiskelijaa ja 870 työntekijää.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan, ravintola- ja cateringalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 350 opiskelijaa ja 54 henkilökunnan jäsentä.