Lehtori, metsätalous

Haemme TAMK: iin hanketoiminnasta kiinnostunutta

Lehtoria metsätalouden osaamisalueelle, Rakennettu ympäristö ja biotalous yksikköön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme henkilöä, jolla on vankka ja ajantasainen osaaminen erityisesti metsäalaan liittyvästä hanketoiminnasta. Sinulla on monipuoliset työelämäyhteydet ja kokemusta erilaisista kehittämishankkeista metsäalan toimijoiden kanssa.

Hanketoiminnan lisäksi olet kiinnostunut ammattiaineiden opetuksesta oman osaamisen mukaan mm. metsänhoito, paikkatieto, metsävaratiedon hallinta ja hyödyntäminen.

Tarjoamme sinulle 

–    mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi

–    innovatiivisen työympäristön

–    mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin työskentelemällä nuorten aikuisten parissa

–    mukaanpääsyn työstään innostuneeseen tiimiin

–    kilpailukykyisen palkan ja opettajan työhön kuuluvat vuosittaiset pitkät vapaajaksot

Lehtorilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta elinkeinoelämästä. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen.

Arvostamme 

–    laaja-alaista metsätalouden osaamista erityisesti laajojen tietoaineistojen (esim. metsävaratieto, metsäkoneiden tuottama tieto) hallinnassa ja käytössä

–    työkokemusta metsätalouden erilaisissa tehtävissä, erityisesti operatiivisen tason asiantuntijatehtävissä

–    pedagogista osaamista ja kiinnostusta opettamiseen

–    hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Sinulla voi olla kokemusta tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi nimittämisestä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen (Sivista) mukaisesti. Tehtävän alussa on 6 kuukauden koeaika.

Työnantajan kuvaus

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Lisätietoja antaa

Osaamispäällikkö Timo Parkkinen, Tutkintovastaava Ari Vanamo
Timo Parkkinen 040 548 0036, Ari Vanamo 040 561 6873