LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJA

Haemme joukkoomme

LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Turun hankintapiirille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Logistiikka-asiantuntijana ohjaat, valvot ja vastaat ainespuun toimitusten toteutumisesta Turun hankintapiirillä. Teet tiiviistä yhteistyötä kuljetusyrittäjien ja asiakaslaitosten, sekä Metsä Forestin sisäisten toimintojen kanssa. Työssäsi raportoit kuljetuspäällikölle, etelä ja toimipaikkasi on Tampereen palvelutoimisto.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja metsäalan osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuudet tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetuspäällikkö Pasi Arkko, puh. 0500 204 742.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 13.1.2023. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx