Logistiikka-asiantuntija

Haemme logistiikka-asiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä johdat ja koordinoit puutoimituksia Pohjois- ja Itä-Suomen alueella. Työtä meillä teet vuorotellen etätyössä ja toimistolla. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat toiminnansuunnittelu, urakoitsijaohjaus, raportointi, sekä toiminnan kehittäminen.

Menestyksen elementit syntyvät hyvästä asenteesta ja vuorovaikutustaidoista, keskustellessasi niin meidän laanialaisten kuin urakoitsijoidenkin kanssa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä osaat priorisoida. Sinulla on aito kiinnostus puuenergian logistiikkaan ja asiakkuuden hoitoon.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin, metsänhoitajan tai logistiikka-alan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen logistiikasta, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja pidät siitä, että langat pysyvät käsissäsi. Teet mielelläsi yhteistyötä oman puunhankintatiimisi kanssa ja asiakaskohtaamisista saat sisältöä päivääsi. Olet tavoitteellinen ja sinnikäs sekä henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Haluaisitko olla logistiikka-asiantuntijamme? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 31.3.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Logistiikka-asiantuntija pohjoinen/itä.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme raaka-aineeksi sekä energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä noin 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 14-16 Kalle Immonen
kalle.immonen@laania.fi
040 357 2506