LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJA

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Haemme joukkoomme

LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Lohjan hankintapiirille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Logistiikka-asiantuntijana ohjaat, valvot ja vastaat ainespuun toimitusten toteutumisesta Lohjan hankintapiirillä. Teet tiiviistä yhteistyötä kuljetusyrittäjien ja asiakaslaitosten, sekä Metsä Forestin sisäisten toimintojen kanssa. Työssäsi raportoit kuljetuspäällikölle. Toimipaikkasi on sovittavissa ja se voi olla Lohjan, Lahden, Tampereen, Hämeenlinnan tai Lappeenrannan toimisto.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja metsäalan osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuudet tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.7.2023 asti kuljetuspäällikkö Harri Hyppänen, puh. 050 532 0016 ja sen jälkeen kuljetuspäällikkö Pasi Arkko, puh. 0500 204 742.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/toissa-metsassa/anonyymi-rekrytointi-metsa-groupissa/

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 30.7.2023 Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx