Logistiikka-asiantuntija

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2021 oli noin 356 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 1.000.000 m3 sahatavaraa ja 450.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla.

Puunhankintayhtiömme Keitele Forest Oy vastaa sahojemme puuhuollosta.

Haemme

Logistiikka-asiantuntijaa

Haemme logistiikka-asiantuntijaa vastaamaan yhtiön raakapuun kuljetusten suunnittelusta, ohjauksesta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta koko toimialueella siten, että puutavaralajit kuljetetaan sovittujen toimitusrytmien mukaisesti niin Keitele Timber Oy:n sahoille kuin vierastoimituspisteisiin. Keitele Forest Oy toimii aktiivisesti Keiteleen, Alajärven ja Kemijärven sahojen hankinta-alueilla. Toimipaikka on sovittavissa ja se voi olla Keiteleen, Kuopion, Äänekosken tai Alajärven toimisto.

Odotamme sinulta

 

  • Tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta
  • Monipuolista työkokemusta, erityisesti puun kuljetuksesta ja korjuusta
  • Yhteistyön johtamisen taitoja
  • Aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön

 

Tarjoamme

  • Tavoitteellista ja haasteellista työtä puunhankinnan parissa
  • Kehittyvän ja modernin työympäristön
  • Vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkuvan

Pyydämme lähettämään hakemuksen sähköpostilla rekrytointi.metsa@keitelegroup.fi 20.8.2023 mennessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisätietoja osoitteesta www.keitelegroup.fi/tyopaikat.

Tiedustelut: hankintapäällikkö Kalle Kyllönen p. 040- 632 6346.