Logistiikka-asiantuntija

Haussa logistiikka-asiantuntija bio- ja jätepolttoaineiden toimitusten hallintaan!

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä ja teemme aktiivisesti työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja uusien energiantuotantoratkaisujen kehittämiseksi. Kivihiilen käytöstä luovumme tänä vuonna uuden jätevoimalamme valmistuttua ja muiden fossiilisten polttoaineiden käyttöä vähennämme projekti kerrallaan vuoteen 2026 mennessä. Lisäksi etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030.

Haemme joukkoomme nyt asiantuntijaa bio- ja jätepolttoaineiden logistiikan hallinnan tehtäviin. Olet osa polttoainehankintatiimiä, joka hankkii tarvittavat polttoaineet jäte- ja biovoimalaitoksiimme. Tehtävässäsi vastaat eri polttoainejakeiden logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta usealle eri voimalaitokselle, toimitusketjun kehittämisestä yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä tähän liittyvistä päivittäisistä operaatioista.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Meillä pääset mukaan kehittämään tulevaisuuden energia-alaa ja ilmastomyönteistä energiantuotantoa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa tukenasi on aina tiimiin muut ammattilaiset.
  • Tehtävä on uusi. Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi logistiikka-, metsä- tai tekniseltä alalta sekä työkokemusta bio- ja jätepolttoaineiden hankinnan tai tuotannon parista.
  • Kokonaisvaltainen näkemys voimalaitoksilla käytettävien polttoainejakeiden toimitusketjun eri vaiheista luo hyvät edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.
  • Koska olet osa polttoaineiden hankintatiimiä, bio – ja jätepolttoaineiden tuntemus on hyvä lisä osaamisessasi.
  • Pinja-Once-polttoainejärjestelmään liittyvä osaaminen on tehtävässä eduksesi.
  • Sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työhösi.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antavat sinulle biopolttoainepäällikkö Jyrki Nieminen, 050 598 1338 ja kierrätyspolttoainepäällikkö Tommi Koljonen, 050 522 0307. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään.

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme https://rekrytointi.vantaanenergia.fi/jobs/122-logistiikka-asiantuntija.

Hakuaika tehtävään päättyy 13.2.2022. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työnantajan kuvaus

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Ilmastoahdistus ei auta, tarvitaan ratkaisuja – ja me haluamme olla osa ratkaisua. Olemme määrätietoisesti kasvava kiertotalousenergiayhtiö, ja panostamme hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Jotta näitä ratkaisuja syntyy, pidämme huolta tärkeimmästä voimavarastamme – työntekijöistämme. Meillä työtä ohjaavat tekemisen meininki, vastuullisuus ja uudistumiskyky. www.vantaanenergia.fi

Lisätietoja antaa

Jyrki Nieminen
jyrki.nieminen@vantaanenergia.fi
050 598 1338