Logistiikka-asiantuntija

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme sopivaa henkilöä vastaamaan kotimaan logistiikasta.

Haettava henkilö tulee mahdollistamaan tulevaisuuden kasvuamme osana logistiikkatiimiä. Tehtävässäsi vastaat logistiikan operatiivisesta johtamisesta sekä viikkosuunnittelusta. Logistiikan rooli on olennainen osa bioenergian ja kiertotalouden liiketoimintamallien toimitusketjua, joten olet omalta osaltasi varmistamassa sen onnistunutta toteutusta. Asiakaspalvelutilanteet ovat päivittäinen osa työtäsi, kun työskentelet ja viestit asiakkainamme toimivien lämpö- ja voimalaitosten, kuljetusliikkeiden, urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja kuljettajien kanssa.

 

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen bioenergian tai kiertotalouden kotimaisesta tai kansainvälisestä logistiikasta
  • kokemuksen toimitusketjujen hallinnasta ja kehittämisestä
  • kokemuksen bioenergian hankinnasta
  • suomen kielen lisäksi venäjän ja englannin kielen taidot
  • erinomaiset yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot

 

Ensisijassa haemme tiimiin sopivaa tekijää, joka on valmis oppimaan ja kasvamaan. Kokemus ei ole välttämätön tehtävässä.

Hakijan on oltava valmis tiimityöhön ja laajaan toimenkuvaan. Voit työskennellä joko Pirkkalan toimistollamme tai muualla Etelä-Suomessa. Toivomme, että tehtävään palkattava henkilö asuu Etelä-Suomen alueella.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Meillä on alan parhaat työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen sekä joustavan työpaikan, jossa on mahdollisuus oppia ja kasvaa. Toimenkuvan sisältöön voi vaikuttaa oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan.

Metsän Woiman arvot ovat arvostus, luottamus ja aktiivisuus, joten jos tunnet nämä omaksesi – ota rohkeasti yhteyttä.

Työnantajan kuvaus

Metsän Woima Oy on kokeneiden bioenergia- ja kiertotalouden ammattilaisten perustama kasvuyritys. Toimitamme kiinteitä polttoaineita lämpö- ja voimalaitoksille Suomessa.

Lisätietoja antaa

Juho Haukkala
juho.haukkala@metsanwoima.fi
050 578 0747