Logistiikka-asiantuntija

Tässä tehtävässä päävastuualueenasi on johtaa Etelä-Suomen energiapuutoimituksia. Keskeisiä tehtäviä ovat toiminnansuunnittelu, urakoitsijaohjaus, raportointi ja toiminnan kehittäminen.

Edellytämme hyvää asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä ja aitoa kiinnostusta puuenergian logistiikkaan ja asiakkuudenhoitoon.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin, metsänhoitajan tai logistiikka-alan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen logistiikasta, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Teet mielelläsi yhteistyötä oman puunhankintatiimin kanssa ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet tavoitteellinen ja sinnikäs sekä henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Haluaisitko olla logistiikka-asiantuntijamme? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 4.12.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Hakemukset osoitteeseen rekry@laania.fi. Otsikkokenttään merkintä Logistiikka-asiantuntija.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö. Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi sekä metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo noin 100 henkilöä tekemässä yli 100 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 11-12 Wilhelm Lyra
wilhelm.lyra@laania.fi
050 385 3671