Logistiikka-asiantuntija/Logistiikkapäällikkö

Haemme tiimiimme yrittäjähenkistä logistiikka-asiantuntijaa/logistiikkapäällikköä suuriin saappaisiin! Työ on dynaamista ja liikkuvaa, joten työympäristösi saattaa vaihdella viikon aikana paljonkin. Työhön sisältyy tapaamisia asiakkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa.

Haettava henkilö tulee mahdollistamaan tulevaisuuden kasvuamme osana logistiikkatiimiä. Tehtävässä vastaat itsenäisesti logistiikan operatiivisesta johtamisesta sekä viikkosuunnittelusta. Logistiikan rooli on olennainen osa bioenergian toimitusketjua, joten olet omalta osaltasi varmistamassa sen onnistunutta toteutusta. Asiakaspalvelutilanteet ovat päivittäinen osa työtäsi, kun työskentelet ja viestit asiakkainamme toimivien lämpö- ja voimalaitosten, kuljetusliikkeiden, urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja kuljettajien kanssa. Haemme tiimipelaajaa, joka on aina valmis auttamaan työkaveria.

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen bioenergian tai ainespuun logistiikasta
  • kokemuksen toimitusketjujen hallinnasta ja kehittämisestä
  • suomen kielen lisäksi englannin kielen taidot
  • erinomaiset yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot

Ensisijassa haemme tiimiin sopivaa tekijää, joka on valmis oppimaan ja kasvamaan. Kokemus ei ole välttämätön tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Meillä on alan parhaat työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen sekä joustavan työpaikan, jossa on mahdollisuus oppia ja kasvaa. Toimenkuvan sisältöön voi vaikuttaa oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan.

Metsän Woiman arvot ovat arvostus, luottamus ja aktiivisuus, joten jos tunnet nämä omaksesi – ota rohkeasti yhteyttä.

Kinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.3. mennessä osoitteeseen mariellen.vanska@metsanwoima.fi

Hakemusten käsittely aloitetaan ennen hakuajan päättymistä.

Työnantajan kuvaus

Metsän Woima Oy on kokeneiden bioenergia- ja kiertotalouden ammattilaisten perustama kasvuyritys. Toimitamme kiinteitä polttoaineita lämpö- ja voimalaitoksille ja ainespuuta metsäteollisuudelle Suomessa. Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme sopivaa henkilöä vastaamaan kotimaan logistiikasta.

Lisätietoja antaa

Logistiikkajohtaja Tomi Bremer, 050 598 8184 tai Toimitusjohtaja Juho Haukkala 050 578 0747