Logistiikkaesimies Pohjois-Pohjanmaalle

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme

LOGISTIIKKAESIMIESTÄ

Vastaamaan Pohjois-Pohjanmaan alueen puupolttoaine – ja ainespuulogistiikan operatiivisesta ohjaamisesta. Lisäksi vastaat päivittäisestä yhteydenpidosta asiakkaisiimme, puupolttoaineiden terminaalitoiminnoista sekä varmistat joustavan ja toimitusvarman polttoainehuollon alueen energialaitoksille. Huolehdit myös päivittäisestä yrittäjäyhteistyöstä sopimusyrittäjiemme kanssa sekä urakointitilien hoidosta yrittäjille.

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin, metsänhoitajan tai logistiikkainsinöörin tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus logistiikasta tai metsäalan operatiivisista tehtävistä.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Jätä hakemuksesi 5.9.2021 mennessä www.lt.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Juha Fränti p. 0504418376

Työnantajan kuvaus

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -yhtiöön kuuluva bioenergia-alan palveluyritys, joka auttaa metsänomistajia puukauppa- ja metsänhoitoasioissa. Lisäksi toimitamme biopolttoaineita ja energiapuuta energialaitoksille sekä ainespuuta metsäteollisuudelle.