Logistiikkapäällikkö, Etelä-Suomi

Haemme nyt joukkoomme logistiikkapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen hankinta-alueelle 1.3.2023 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Logistiikkapäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti Etelä-Suomen hankinta-alueen puukuljetusten koordinoinnista, laadusta ja kehittämisestä.  Hän vastaa yrittäjäsuhteista autokuljetuksen osalta ja huomattavassa määrin asiakassuhteista ollessaan päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa. Logistiikkapäällikkö johtaa alueen logistiikkatiimiä toimien logistiikan operaatioasiantuntijoiden esimiehenä. Tehtävän toimipaikkana on jokin keskeinen Metsähallituksen toimipiste Etelä-Suomen alueella, ensisijaisesti Kuopio tai Jyväskylä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimieskokemusta ja hyvää tuntemusta puutavaralogistiikasta. Arvostamme puunhankinnan ja asiakasrajapinnan hyvää tuntemusta, puunhankinnan tietojärjestelmäosaamista sekä kokemusta yrittäjien kanssa toimimisesta. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytys tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa hankintapäällikkö Sami Hakala, puh. 040 154 4076. Hän on tavoitettavissa 1.-3.2., 8.2. klo 9-11, 13.-14.2.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy ja toimittaa PEFC-sertifioitua puuta.

Lisätietoja antaa

Sami Hakala
040 154 4076