Logistiikkapäällikkö, Tampere

Haemme nyt logistiikkapäällikköä Tampereelle puunhankinnan ohjaus- ja suunnittelutiimiin.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Etsimme uusien toimintamallien kehittämisestä ja tavoitteellisesta tekemisestä kiinnostunutta tiimikaveria. Innostumme toistemme ideoista ja arvostamme erilaisia näkökulmia. Arkisessa työssä pyrimme yhdessä löytämään toimintavarmoja, kustannustehokkaita ja logistiikan päästöjä vähentäviä ratkaisuja tehtaiden puuhuollon tarpeisiin. Kyseisessä tehtävässä on aidosti mahdollisuus olla mukana luomassa uutta junakuljetusten monioperaattoriympäristössä. Tervetuloa toimeliaaseen porukkaan!” – Janne Vaittinen, hankintapäällikkö

 

Mitä teet

Logistiikkapäällikkönä vastaat UPM:n hallinnoimasta vaunukalustosta sekä junakuljetuksiin liitännäisten terminaalien hankinnasta sekä kuormauspaikkakohtaisten kuormaus- ja puunvastaanottopalveluiden kehitystyöstä. Vastaat Väylä-yhteistyöstä raide- ja kuormauspaikkainfran osalta ja tuet alueita UPM:n etujen valvonnassa junien kuormauspaikoilla. Logistiikkapäällikkönä olet avainroolissa kehittämässä UPM:n toimintatapoja junakuljetusten monioperaattoriympäristössä. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä vaunukaluston käytön ja ylläpidon osaajaksi. 

 

Kuka olet

  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto metsä- tai logistiikka-alalta
  • Sinulla on logistiikan ohjauksen ja puunhankinnan toimitusketjujen tuntemusta
  • Sinulla on kykyjä resurssien hankintaan sekä analyyttiseen ja liiketoimintalähtöiseen ajatteluun
  • Sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
  • Osaat hallita asiakas- ja sidosryhmäsuhteita
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vaittinen, Senior Manager, Sourcing, puh. +358406738444. Yhteydenotot 4.4.2023 mennessä.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 10.4.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Logistiikkapllikk_NB6018507

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Janne Vaittinen 4.4.2023 asti
+358406738444