Luonnonhoidon asiantuntija

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko palveluhenkinenyhteistyökykyinen ja kielitaitoinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen:

Luonnonhoidon asiantuntijaa

Keskeiset työtehtävät: 

  • Tornatorin elokuussa 2021 lanseeratun monimuotoisuusohjelman mukaisten aktiivisten luonnonhoitotoimenpiteiden kohdentaminen, suunnittelu, resurssointi sekä työnjohto yhteistyössä suunnittelu- ja metsänhoitoprosessien kanssa 
  • Monimuotoisuusohjelmaan liittyvä henkilöstön kouluttaminen, tutkimusyhteistyö, raportointi ja viestintä 
  • Luonnonhoitoon liittyvien toimintatapojen ja ohjeistuksen kehittäminen, edunvalvonta ja sidosryhmäyhteistyö 

 Odotamme Sinulta: 

  • Usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä (erityyppiset metsien aktiiviset luonnonhoitotyöt, suoelinympäristöjen ennallistaminen ja vesistöjen tilan parantaminen) 
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta  
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti paikkatieto-osaamista 
  • Vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä maastokelpoisuutta 
  • Aitoa mielenkiintoa metsäympäristöasioihin ja halua kehittää niitä eteenpäin kanssamme 
  • Lajistoon ja luontotyyppeihin liittyvä erityisosaaminen katsotaan eduksesi 

Toimipaikkana on Joensuu tai jokin muu Tornatorin toimipiste Itä-Suomen alueella. Ympäristöasiantuntija raportoi ympäristöpäällikölle.  

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri.  

Lisätietoja ympäristöasiantuntijan tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Heikki Myöhänen (puh. 050 441 2253) 11. ja 18.1. klo 9-11. Sähköposti: etunimi.sukunimi@tornator.fi 

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 23.1.2022. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Työnantajan kuvaus

Ydintoimintaamme ovat kestävä metsätalous, metsien osto ja metsänhoitopalvelut. Pääliiketoimintamme ohella vuokraamme käyttöoikeuksia mailtamme, kehitämme tuulivoimahankkeita sekä myymme laadukkaita rantatontteja ja maa-aineksia.

Lisätietoja antaa

Heikki Myöhänen
heikki.myohanen@tornator.fi
050 441 2253