Maankäytön/kiinteistökaupan asiantuntija

Haemme nyt maankäytön/kiinteistökaupan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle.

 

Mitä teet

Maankäytön asiantuntijana vastaat UPM Bonvestan tonttien myyntivalmistelusta yhdessä Maankäyttö-tiimin kanssa. Vastaat kiinteistökauppa-asiakirjojen ja myyntikirjausten tekemisestä sekä UPM Metsän kiinteistöhallinnon raportoinnista. Tehtäviisi voi kuulua myös maanvuokrasopimusten laatimista tai muita monipuolisia kiinteistöhallinnon ja edunvalvonnan tehtäviä.

Kuka olet

Edellytämme sinulta alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja sekä osaamista maankäytön perusteista ja kiinteistökaupasta. Voit hyvin olla myös vastavalmistunut ja innokas oppimaan ja kehittymään monipuoliseen ja mielenkiintoiseen asiantuntijarooliin. Sinun on hyvä tuntea ja hallita taloushallinnon perusteet sekä kansallinen kiinteistöjärjestelmä ja kiinteistönmuodostus. Kiinteistökaupan ja markkinoinnin tai kiinteistövälitystoiminnan osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme positiivista asennetta, huolellisuutta ja hyviä tekstinkäsittely-, taulukkolaskenta- sekä asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja antaa maankäytön päällikkö, Juha Rissanen, juha.rissanen@upm.com tai puh. +358406722784.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 24.04.2022. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Maankytn-asiantuntija_NB6012561-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi

​Seuraa UPM Metsää Twitter | Facebook | YouTube | Instagram

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Maankytn-asiantuntija_NB6012561-1