MAANKÄYTTÖASIANTUNTIJA

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Haemme nyt

MAANKÄYTTÖASIANTUNTIJAA

maanomistajan edunvalvonnan ja maaomaisuuden kehittämisen tehtäviin.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Maankäyttöasiantuntijana olet vastuussa valikoitujen Metsä Forestin maankäyttöasiakkaiden edunvalvontaan ja maaomaisuuden kehittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten:

  • käyttöoikeus- ja vuokrasopimusten valmistelu (mm. metsästysvuokra-alueet, johtoaluesopimukset)
  • kiinteistökauppojen toteutus (metsätilat, rantatontit)
  • Tuulivoima- ja aurinkovoimahankkeissa avustaminen
  • kaavoitushankkeiden seuranta ja edunvalvonta
  • yksityistiehallinto
  • maanmittaustoimitukset

Tulet osaksi maankäyttötiimiä. Toimipaikkasi sijainti on sovittavissa, mutta on ensisijaisesti  Tampereen, Jyväskylän tai Viitasaaren piirien alueella. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Mitä sinä voit tuoda Metsään?

Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi maanmittausinsinööri tai metsätalousinsinööri) antaa hyvän pohjan asiantuntijuudelle. Eduksi katsotaan lainopillinen osaaminen sekä paikkatietojärjestelmien hallitseminen.

Tarvitsemme henkilön, joka pystyy ottamaan kokonaisvastuun oman toimialueensa maankäyttöasioista. Yksin et kuitenkaan ole, sillä yhteistyö ja vuorovaikutus sekä eri sidosryhmien kanssa että maankäyttötiimin sisällä on keskeisessä osassa työtämme.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua uusia asioita, kirjallista ilmaisutaitoa ja reipasta asioihin tarttumista.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuudet tehtäväkiertoon.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Asiakaspäällikkö Juho Laitiselle, puh. 050 598 8451

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 11.9.2022. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx