Maankäyttöpäällikkö

Haemme nyt maankäyttöpäällikköä Länsi-Suomen alueelle UPM Metsän maankäyttötiimiin.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Haluatko liittyä osaavaan joukkoomme? UPM Metsän maankäyttö vastaa yhtiön metsäkiinteistöjen hallinnoinnista ja maanomistajan edunvalvonnasta. Etsimme UPM Metsän ammattitaitoiseen maankäyttötiimiin osaajaa monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Tässä on mahdollisuus päästä suureen rooliin osaksi hyvähenkistä työyhteisöä. Tartu tilaisuuteen!” – Juha Rissanen, maankäyttöpäällikkö

  

Mitä teet

Maankäyttöpäällikkönä vastaat yhtiön metsäkiinteistöjen rantatontti- ja lisämaamyynnistä sekä mm. vuokrasopimusten laatimisesta omalla vastuualueellasi. Vastuullesi kuuluu myös maanomistajan edunvalvontaan liittyviä tehtäviä ja toimit maanomistajan yhteyshenkilönä esimerkiksi vuokrasopimuskumppaneiden suuntaan.

 

Kuka olet

Tehtävä on monipuolinen ja hoidettavien asioiden kirjo voi olla runsas. Sinulla pysyy siis useat langat käsissä yhtä aikaa ja kykenet laadukkaaseen asiakaspalvelutyöhön. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta maankäytön tai metsätalouden parissa työskentelystä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Kyky ja halu työskennellä maastossa sekä kyky itsenäiseen toimintaan ovat myös tehtävän hoidossa vaadittavia ominaisuuksia. Sinulla on vahva osaaminen metsänomistamiseen, kiinteistökauppaan ja vuokrasopimuksiin. Toimessa edellytetään lisäksi järjestelmäosaamista, liiketoimintaosaamista ja hyviä yhteistyötaitoja. Maa-aineksiin ja kaivannaisiin tai turvetuotantoon tai tuulivoimasopimuksiin liittyvä erityisosaaminen katsotaan eduksesi. Lopullista tehtävänkuvaa voidaan mahdollisesti muokata vahvuuksiesi perusteella.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle  

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Juha Rissanen, juha.rissanen@upm.com tai puh. +358406722784.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.4.2023 mennessä: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Maankyttpllikk_NB6018601

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi                                                                     

 

Lisätietoja antaa

Maankäyttöpäällikkö Juha Rissanen
juha.rissanen@upm.com
+358406722784