Markkinointisuunnittelija, Tampere

Haemme nyt markkinointisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi asiakaskokemustiimiämme Tampereella.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Tarjolla on erinomaisen mielenkiintoinen paikka osaamisen hyödyntämiselle ja uuden oppimiselle digitaalisen markkinoinnin parissa. Pääset työskentelemään huipputiimissä ja kansainvälisessä yrityksessä, ja sinulla on mahdollisuus oppia laajasti fossiilittomaan tulevaisuuteen tähtäävästä teollisuuden alasta. Lähde kasvuun kanssamme!”  – Jarmo Hakala, Asiakaskokemuspäällikkö, UPM Metsä

 

Mitä teet

Etsimme tiimiimme markkinointisuunnittelijaa toteuttamaan UPM Metsän markkinoinnin toimenpiteitä eri kanavissa. Työnkuvaan kuuluu markkinointisuunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteuttaminen, sisällöntuotantoa, videotuotantoa sekä markkinointikampanjoiden toteuttamista. Toimimme vahvasti verkossa mutta myös perinteisten kanavien kautta kuten lehti, radio ja messutapahtumat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa yrityksemme sisällä sekä ulkoisten kumppaneiden kuten suunnittelijoiden, media- ja markkinointitoimistojen kanssa.

Markkinointisuunnittelijan työnkuva on monipuolinen ja tehtävässä raportoit markkinointipäällikölle. Tässä roolissa pääset työskentelemään digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden parissa. Tehtävässäsi varmistat myös hyvän asiakaskokemuksen syntymisen digitaalisesti.

 

Kuka olet

Sinulla on kokemusta markkinointikampanjoiden toteuttamisesta, sisällöntuottamisesta sähköisiin kanaviin, uutiskirjeisiin tai markkinoinnin automaation järjestelmiin. Vahvuudeksi katsomme, jos sinulla on osaamista metsäalan sisällöistä ja teemoista.

Nautit käytännönläheisestä markkinoinnin työstä. Lisäksi sinulla on näkemystä siitä, miten oikeiden kohderyhmien tavoitettavuutta kehitetään ja kasvatetaan. Työotteeltasi olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja kehityshaluinen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi:

  • Markkinoinnista sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram ja YouTube)
  • Sisällöntuotannosta verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • Markkinoinnin ja toimistotyön työkaluista kuten Google Analytics, CMS järjestelmät, SEO, Liana mailer, Adobe Photoshop ja Microsoft 365 ohjelmistot
  • Vahva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

Tehtävässä onnistumista tukee soveltuva markkinoinnin tai viestintäalan koulutus.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle  

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus. 

 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaskokemuspäällikkö, Jarmo Hakala, jarmo.a.hakala@upm.com tai puh. +358400620999. 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 04.09.2022 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Tampere/Markkinointisuunnittelija_NB6016035