Metsä- ja yksityisteiden asiakasvastaava Koillismaalle

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Jos haluat kohdata paljon metsänomistajia ja auttaa heitä metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä päätöksissä, niin avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

OTSO Metsäpalvelujen myynnin Metsäinfran liiketoiminta-alue hakee kehittyvään joukkoonsa metsä- ja yksityisteiden asiakasvastaavaa Koillismaalle

METSÄ- JA YKSITYISTEIDEN ASIAKASVASTAAVA

Haemme metsä- ja yksityisteiden ammattilaista. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti metsä- ja yksityistiehankkeiden sekä siltapalveluiden myynti- ja markkinointitehtävät ja asiakkuuksien hoito. Toimen sijoituspaikka on Kuusamo.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa mieluiten amk-tason koulutusta tai vastaavia opintoja. Arvostamme erityisesti tuloshakuisuutta, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö ja näytöt tuloksellisesta suoriutumisesta vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme kannustavan tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä. Palkkaus on Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n mukainen.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä Metsäinfra liiketoiminta-alueen myyntipäällikkö Hannu Ulviselta, hannu.ulvinen@otso.fi, puh. 050 314 0513.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta.